22.martā TIKŠANĀS AR ŽURNĀLISTI, RECEPŠU GRĀMATU AUTORI IVETU GALĒJU
22. marts
Ērgļu bibliotēkā
TIKŠANĀS AR ŽURNĀLISTI, RECEPŠU GRĀMATU AUTORI IVETU GALĒJU
Fermentēti produkti – kas tie ir un kā mums palīdz.
Fermentēšana ir viens no senākajiem pārtikas saglabāšanas paņēmieniem.
Fermentēt var dārzeņus, augļus, tēju, dzīvnieku izcelsmes produktus.
Arī sālīšana un skābēšana ir tā pati fermentēšana, kā arī maize, siers, kefīrs, dažādi dzērieni un daudz kas cits top fermentēšanas rezultātā.
Šādi gatavotus produktus var izmantot ne tikai pārtikā, bet arī veselības uzlabošanai, savai labsajūtai, mājas un dārza kopšanai.
Dalības maksa: 45 EUR
Pieteikšanās līdz 20. martam pa tel. 26160032